Мебели от масивно дърво

Ние от Фирма МИПА ООД, доказахме концепцията, че мебелите от качествено масивно дърво, които достигат най-високите изисквания в дизайна могат да бъдат на абсолютно достъпна цена. МИПА е синоним за уютни и удобни мебели от масивно дърво. Трапезна маса, която да запазиш вечно, обикновен шкаф, използван като разделител на стаята или диван с двойка фотьойли – всички те са любима част за споделяне от модерния дом. Дали е събиране с близки и приятели, игри с децата или просто вечеря със семейството – МИПА с радост ще помогне за всяка ситуация.

Нека МИПА бъде вашия вечен приятел – Стойностните мебели от масивно дърво не се занемаряват, те остават автентични. Точно за такава мебел е нужна качествена основа: Изработени от масивно дърво с натурален байц на водна основа и вечни форми, всички мебели ще паснат идеално комбинирани с уникален стил във всеки дом.

Мебелите от масивно дърво създава идеалната атмосфера за живеене. Материалът има антибактериални свойства. Поради това спомага борбата с алергиите. Също така е натурален и незамърсен. Той има уникална структура и цвят. Всяка част от масивното дърво е уникална. Голяма роля играят и въздушните и земните условия. Не на последно място е и местоположението на дървото. Масивното дърво има страхотен мирис, както и уникално усещане при допир.