Децата се развиват постоянно и израстват по-бързо от колкото можем да си представим. Добра идея е да обзаведем детската стая така, че да стимулира и вдъхнови детската изобретателност. Въображението играе голяма роля при развитието на децата. Също така е много важно и обзавеждането да е безопасно. Важно е да се погледнат фактори които показват равенство от гледна точка на стил и функционалност. Детските играчки и аксесоари трябва да бъдат внимателно избирани за различните възрастови групи.

Детско легло

Детско легло – Когато децата пораснат и са прекалено големи за детско креватче е време да се потърси детско легло. Украсяването за бебчето може да ви се струва ярък спомен, но всеки стадий от живота на детето поражда ново вълнение за вас. Изборът на детско легло не е лек – има прекалено много дизайни. Можете лесно да се изгубите в търсене, ако нямате ясна представа какво легло търсите за вашето дете. От обикновени, двуетажни до легло „сандвич“ вариантите са многобройни и това са само няколко от видовете. Няма значение дали децата Ви са малки или по-големи, Вие ще им намерите идеалното легло при нас.

Детски скрин

Детски скрин – Детския скрин е също основна мебел за всяка детска стая. Той помага за цялостния вид на стаята и се използва най-често за блузи, панталони, чорапи и бельо. Също добра идея е да се избере такъв, който има чекмедже или две за играчките на детето. Огледайте се за скрин с три чекмеджета до осем или повече. Ако стаята на детето Ви е по-малка, то може да изберете по-малък скрин с три или четири чекмеджета, както и скрин с пет, шест или седем за по-голяма стая. Също важно е за кого е скрина. Ако е за новородено ще хубаво да се търси скрин за повиване. Те спестяват място, тъй като не е необходимо да се търси друга мебел. Ако скринът ще е за по-голямо дете е добре той да бъде с повече чекмеджета, за да побира дрехите на детето събирани през годините.

Детско бюро

Детско бюро – Възрастните не са единствените които имат работа за вършене. Детето Ви ходи на училище и със сигурност има зададена домашна работа която трябва да бъде свършена, което прави детското бюро напълно задължително. Предимството на детското бюро е, че им осигурява лично място, на което да си държат тетрадките и учебниците, а не на масата за ядене или по леглата. Детските бюра са по-малки от обикновените, което е добра новина, защото това означава, че те ще заемат по-малко място, давайки Ви по-голям избор за поставянето на самото бюро. Освен това, преди да изберете детско бюро е необходимо да помислите и за няколко други фактора като дизайна и цвета на бюрото.

От какъвто и вид да се нуждаете, разгледайте нашия асортимент и ще намерите това от което имате нужда. Нашите мебели за синоним на качество, което ще Ви гарантира дълго и безпроблемно ползване.